کارآفرینی و طرح توجیهی

انواع طرح توجیهی و کارآفرینی

کارآفرینی و طرح توجیهی

انواع طرح توجیهی و کارآفرینی

کلمات کلیدی

گلیم بافی

آموزش گلیم بافی

طرح درس سالانه علوم سوم ابتدایی 96

طرح درس سالانه علوم سوم ابتدایی 95-96

طرح درس سالانه علوم سوم ابتدایی 95

طرح درس سالانه علوم سوم ابتدایی 94-95

طرح درس سالانه علوم سوم ابتدایی

طرح درس سالانه علوم اجتماعی سوم ابتدایی

طرح درس سالانه

دانلود طرح درس سالانه علوم سوم ابتدایی

طرح توجیهی گلیم بافی

طرح توجیهی آموزش گلیم بافی

دانلود طرح توجیهی گلیم بافی

دانلود آموزش گلیم بافی

مقاله پرسش مهر ۹۷-۹۶ رئیس جمهور

مقاله پرسش مهر ۱۳۹۶-۱۳۹۷

مقاله درباره پرسش مهر – جواب پرسش مهر ۹۶ رئیس جمهور

مقاله در محیط مدرسه تحمل افکار دیگران

مقاله آماده پرسش مهر ۹۶در محیط مدرسه تحمل افکار دیگران

دانلود مقاله پرسش و پاسخ مهر۹۶

دانلود مقاله پرسش مهر ۹۶ رئیس جمهور

دانلود مقاله پاسخ به پرسش مهر دکتر روحانی

احترام به افکا

نمونه طرح جابر در مورد دوختن

طرذح جابر تکمیل شده در مورد دوزندگی

طرح جابر کامل شده در مورد هنر بافندگی

طرح جابر در مورد بافندگی

طرح جابر بافندگی

طرح تکمیل شده جابر دوزندگی و بافندگی

دانلود طرح جابر بافندگی

  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی تولید نان فانتزی و صنعتی

 

موضوع:

تولید نان فانتزی و صنعتی

 

طرح توجیهی وفنی مالی

واقتصادی

 

تولیدی انواع  نان (فانتزی وصنعتی)

 

 

 طرح توجیهی تولید نان فانتزی و صنعتی

 

 

شرکت تعاونی نگین سبز اشخانه

 

خلاصه طرح: طرح توجیهی تولید نان فانتزی و صنعتی ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نان

 

ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول

 

موضوع طرح                                  تولید نان فانتزی

 

دستگاه صادر کننده مجوز:             اداره تعاون

 

ظرفیت اسمی تولیدات :              ۵۰۰ تن سالیانه

نوع تولیدات :                                  انواع نان فانتزی

تعداد شاغلین :                               ۱۱ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال)

– سرمایه گذاری کل طرح:‌        

 

– سرمایه گذاری ثابت:‌  ۱۴۹۸

 

-:سرمایه درگردش    :             ۳۵/۲۳۹

 

– درامد سالیانه :   ۴/۱۲۶۱

 

–    سود ویزه  :  ۲/۱۰۹۹

 

– نرخ بازدهی سرمایه   :  ۷۳%

 

دوره بازگشت سرمایه:      ۴/۱

 

مقدمه

بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد عذایی جوامع بشری دارا هستند

 

دز این میان گندم به لحاظ دارا یودن

 

حواص ویزه خود که قابلیت تبدیل  شدن به  نان را دارد  از اهمیت بسزایی برخوردار است . با توجه  به اینکه

 

امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد و مصرف ان با توجه

 

به  رشد جمعیت افزابش روز افزونی دارد توجیه

 

اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده وضمن اینکه با اجرای این طرح می توان

 

بستر  مناسبی را برای  اشتغال نیروهای ماهر ونبمه ماهر فراهم اورد

 

 

واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر،‌ولی

 

چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد،‌واژه نانوایی به تمام علم

 

و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود.

 

با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند،‌در جه بندی آنها

 

برحسب ضابطه سازی( فرمولاسیون)، آماده سازی و ویژگیهای محصول امکان پذیر نمی باشد.

 

از اینرو محصولات را براساس روش ور آمدن تقسیم بندی می کنند.

 

چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد.

 

۱) کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیرهای شیرین بوده و بوسیله گاز کربنیک عمل می آیند.

 

۲)کالاهای ورآمده با مواد شیمیایی،‌شامل کیک های لایه ای،‌دونات ها و بیسکویت. ورآمدن این فرآورده ها

 

به کمک گازکربنیک حاصل از پودرهای نانوایی و عوامل شیمیایی انجام می گیرد.

 

۳)‌کالاهای ور آمده با هوا،‌شامل آنژل و کیک های اسفنجی و نانهای فانتزی

 

 

۴) کالاهای نیمه ورآمده ،شامل خمیرپای و بعضی از کراکرها که در اثر  بخار متصاعد شده

 

و گازها درطی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود می آید.

 

 

 

 

 

در اینجا کالاهای ورآمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار می گیرد.

تولید نان فانتزی و صنعتی

 

روش تولید:

به سه روش تولید (سنتی،‌نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک)‌

 

می توان انواع نان فانتزی را تولید نمود که این طرح با استفاده

 

از نیروی ماهر و دستگاههای نسبتاً مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده می گردد.

 

ابتدا مواد اولیه الک و سپس مخلوط می گردند.

 

سپس این مواد بصورت خمیر در می آیند بعد از این مرحله چانه

 

گیری و قالبگیری انجام می شود سپس وارد دستگاه رول کن خمیر می شود

 

که بعد عمل پخت انجام می گیرد.

 

بعد از عمل پخت کنترل انجام می گیرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندی و سپس انبار می شوند.

مشاهده و دانلود فایل

  • ۹۷/۰۵/۱۴
  • fazel shams

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی